Kulturë Më shumë

Cikël i panaireve mbarëkombëtare

Prej tvteuta17:55, 7 Dhjetor 2018

Me rastin e hapjes se Parkut Publik ne Zenelaj , që është paraparë të ndërtohet në muajin maj të vitit te ardhshëm , artizani Ramiz Hajdari , njeheresh Drejtor i OJQ ” Globus Art ” paralajmëron zhvillimin e një cikli panairesh mbarëkombetare , me çrast në nivel institucional eshte duke mbajtur takime te shumta me persona qe do te jene pjese e ketij organizimi . Hajdari per TvTeuta deklaroi qe keto do te jene panaire te niveli shume te larta dhe te cilat me heret nuk jane mbajtur ne keto treva.  Me kete rast dhe me kete qellim , ai ka arritur te beje bashke Ulqinin , Tiranen , Gjirokastren dhe Mostarin . Lubjana Baoja , perfaqesuese e shoqates se Artizaneve te Gjirokastres tregoi per TvTeuta qe pjesemarrjen ne panairet artizanale ne Ulqin tashme e kane tradite , dhe qe qellimi i tyre eshte qe ne ardhmen bashke te organizojne dicka edhe me te madhe. Pas takimit te pare zyrtare te zhvilluar ne Ulqin , organizatoret kane filluar me pune dhe pergaditje me qellim qe ky panair i cili do te jete i pari i ketij lloji , te rezultoje ne menyren me te mire te mundshme.

  • 1

    Radio