POLITIKA Više

Čestitka povodom Dana opštine Ulcinj

Prej tvteuta14:37 3 April 2015

Socijalistička narodna partija Crne Gore  građanima Ulcinja upućuje  iskrene čestitke povodom Dana Opštine Ulcinj, koji se slavi svake prve subote u mjesecu aprilu.

Ovim putem takođe, SNP ukazuje i podsjeća javnost da nedostatak investicija, teška socijalna situacija, nezaposlenost, prazna opštinska kasa, ekonomska nerazvijenost, nizak životni standard, i dalje su svakodnevnica Ulcinja.

Ono što je lokalna vlast obećavala tokom izborne kampanje, nije ni počela da ostvaruje. A govorili su da će raditi u interesu svih građana Ulcinja, bez obzira na nacionalnu, političku ili vjersku opredijeljenost.

Kao konstruktivna opozicija u ulcinjskom parlamentu, SNP CG će, kao i uvijek do sada, doprinositi poštovanju multietničkog sklada i građanske tolerancije, jer se  samo iskrenim odnosom prema svom gradu i njegovim građanima, novim idejama i inicijativama, može stvoriti ambijent za privlačenje novih investicija, razvoj turizma i ukupni preporod jednog od najljepših gradova na našoj obali i poboljšanje standarda života građana Ulcinja.

SNP očekuje da će se stvari bitno promijeniti, kako bi se u interesu svih Ulcinjana, na adekvatan način, uz poštovanje zakona i posebno zaštite životne sredine, iskoristile ogromne mogućnosti i prirodni resursi kojima obiluje ova opština.

  • 1

    Radio