Uncategorized Više

Čestitka LP povodom Dana Opštine Ulcinj

Prej tvteuta15:34 3 April 2015

Građanima i građankama Ulcinja, predśedniku Opštine Fatmiru Gjeki, predśedniku Skupštine Opštine Fuadu Hadžibetiju i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 3. april – Dan Opštine Ulcinj.

Ulcinj kao najjužniji crnogorski grad uvijek je bio mjesto okupljanja različitih kultura, naroda i tradicija koje su u ovom mjestu utkale čvrstu multikulturalnu svijest i poštovanje različitosti i posebnosti kao najvećeg, zajedničkog bogatstva. Takva tradicija osvjedočena je u bogatom kulturno-istorijskom nasljeđu ovog grada koje seže do najstarijih vremena, dukljanske, zetske i crnogorske države.

Njegova prirodna pozicija i povoljna klima čine Ulcinj poželjnom turističkom destinacijom ali i atraktivnom destinacijom za investicije i ulaganja. Kreiranjem pozitivnog ambijenta sa idejama održivog razvoja i valorizacije najboljih potencijala ovog grada i njegovih ljudi, građani i građanke Ulcinja svjedočiće ubrzanom tempu privrednog rasta i boljeg životnog standarda u Ulcinju a samim tim i u Crnoj Gori. Mi liberali uvijek ćemo biti  podrška svim građanima i građankama Ulcinja na takvom putu.

 

Andrija Popović

Predśednik Liberalne partije

  • 1

    Radio