SPORT Više

Čelnici kluba i fudbaleri „Otranta“ pozvali građane na pomoć klubu

Prej tvteuta15:53 26 Oktobar 2019

Gostujući u jutarnjem programu RTV „Teuta“, predsjednik  FK „Otrant Olympic“ Nedžat Hasanaga, član Upravnog odbora Ljavdim Čauši kao  i fudbaler Anđelo Rudović govorili su o problemima sa kojima se suočavaju sa početka sezone. Rudović je  kazao da je atmosfera među igračima, uprkos teškoj situaciji i porazima dobra, te vjeruju da će skupiti snagu za pobjede u narednim utakmicama, koje nizom okolnosti igraju na drugim terenima u Crnoj Gori. 
Pored finansija, veliki problem prema riječima Ljavdima Čaušija su neadekvatne svlačionice, bez kojih ne mogu igrati utakmice na domaćem terenu. 
„Godinama su nam iz Fudbalskog saveza gledali kroz prste zbog neadekvatnih svlačionica, a to je jedan od osnovnih  segmenata za učestvovanje u Ligi“, tvrdi Čauši. Predsjednik kluba Nedžat Hasanaga kazao je da očekuje podršku od privrednika i građana kako iz Ulcinja, tako i iz dijaspore. Pored donatorske večeri koju Opština Ulcinj  organizuje u nedjelju, 27. oktobra u 20 časova u Hotelu „Mediteran“, organizovane su i akcije  prikupljanja sredstava na štandovima u gradu. 
Narednu utakmicu fudbaleri „Otranta“ igraju u nedjelju, na stadionu na Starom aerodromu, i to sa ekipom FK „Jezero“. Utakmica počinje u 13.30h. 

  • 1

    Radio