AKTUELNO Više

CEDIS: Dugujemo izvinjenje mjestanima Ane Maljit. Molimo za razumijevanje

Prej tvteuta23:00 20 April 2023

Odgovor  CEDIS-a povodom reagovanja grupe gradjana iz Ane Maljit koji su se juce obratili TV Teuta za objavljivanje njihovog problema sa nestankom elektricne energije uoci Bajramskog praznika.

TV Teuta je trazila odgovor na nastalu problematiku, i u nastavku mozete procitati odgovor CEDIS-a u cjelini:

Povodom navoda korisnika koje ste objavili na svom portalu “Reagovanje grupe građana iz područja Ana Maljit”, vezano za prekid napajanja električnom energijom u tom dijelu ulcinjskog konzuma, saopštavamo sljedeće:

Planirana isključenja za period od 18. do 20. aprila ove godine, vrše se zbog realizacije trenutno najbitnijeg investicionog projekta CEDIS-a – Priprema TS za implementaciju SCADA sistema koja se može obavljati isključivo u beznaponskom stanju. Zbog navedenog dugujemo izvinjenje mještanima koji su imali neprijatnosti zbog pomenutih prekida u napajanju električnom energijom, naročito zbog toga što su neophodni radovi izvođeni uoči vjerskog praznika. Kako su radovi neophodni zbog očuvanja pouzdanosti i sigurnosti elektrodistributivne mreže toga područja, molimo korisnike za razumijevanje.

CEDIS je u obavezi da mrežu osavremenjava prateći dostignuća u oblasti energetike, što je slučaj i sa projektom ugradnje SCADA sistema. I u narednom periodu nastavićemo istrajno slijediti našu misiju razvoja kako bi električna energija sigurnije i pouzdanije stizala do domova svih naših korisnika.

Služba za korporativne kominikacije – CEDIS

  • 1

    Radio