Politikë Më shumë

CAMAJ: DPS NUK MERITON TE JETE ME PUSHTET

Prej tvteuta10:50, 25 Mars 2019

Shtjefen Camaj nga radhet e Demokrateve te Malit te Zi, gjate diskutimit te tij ne seancen e kuvendit te komunes se Tuzit, duke ju drejtuar keshilltareve te PDS-se, tha se ata veprimet I kane gjithnje percarese.  “E keni perca Malesine, e keni lan te pazhvilluar totalisht, asni projekt infrastrukturor ne Malesi nuk e kem qe eshte I nevojshem me jetua ne si njerez ne shekullin 21, si qytetare te barabarte te ketij shteti. Por shpresoj se prej kesaj dite gjerat do te ndryshojne. Dhe ky ishte motivi im kryesore qe te perkrah dicka qe eshte ndryshe nga ju. Ju nuk meritoni me te jeni pushtet”, tha Camaj.

  • 1

    Radio