Sociale Më shumë

Cakuli: Në pyllin e pishave ,160 fidanë të rinj

Prej tvteuta09:59, 8 Shkurt 2019

Kryetari i Këshillit Drejtues të  “Ndërmarrjes  Publike për Menaxhimin e të Mirave Detare “ Xhaudet Cakuli, tha për televizionin Teuta  se në Pyllin e Pishave u mbollën 160 fidanë të rinj, u ndërtuar  rreth 200 metër mur nga guri në  si dhe u vendos sistemi për ujitje “pikë nga një pikë” me gjatësi 524 metër. Cakuli tha se në vitin 2019 në Komunën e Ulqinit nga kjo ndërmarrje do të bëhen edhe dy investime tjera si ndërtimi i vinçit  për të cili është bërë bazamenti dhe pritet shumë shpejt të përfundojë, si dhe do të punohet shtegu nga Albatrosi deri  tek Kepi i Gjeranave.

  • 1

    Radio