Sociale Më shumë

Bursat për Turqi

Prej tvteuta08:45, 22 Mars 2015

Ambasada e Republikës së Turqisë në Mal të Zi para disa ditesh ka organizuar në Podgoricë prezantim në lidhje me bursat që ky shtet ju ofron studenteve per  studimet themelore, ato pas universitare si dhe të doktoraturës.

Ambasadori Mehmet Niyazi Tanilir për Tv Teuta në një interviste ekskluzive ka spjeguar në hollësi detalet e regjistrimit dhe mundësisë së marrjes së bursës në Republikën e Turqisë, duke ju sugjeruar aplikuesve që të kërkojnë bursa në qytete të ndryshme të Turqisë dhe jo vetëm në  Ankara dhe Instambull. Afati I aplikimit për bursa është 31 marsi.

 

 

 

  • 1

    Radio