Ekonomi Më shumë

BUDVA S` KA REDUKTIM ?!

Prej tvteuta13:08, 11 Gusht 2015

Për shkak të avarisë në largperçuesin 110 Kilovat “Herceg Novi – Trebinjë’, me urdhëresë të Sistemit elektroshpërndares të Malit të Zi,,ka nisur reduktimi I pjesërishëm I furnizimit me rrymë elektrike të disa zonave të konsumit në bregdetin malazias.Në këtëndërlidhje përfshihen Ulqini, Tivari- treva e Virpazarit,Hereceg Novi, Kotorri dhe Tivati në masën 10 për qind të shpenzimit të përgjithshëm,- thuhet ndër të tjera në komunikatën për opinion të SEMZ. Siç vërehet këtu nuk figuron Budva.Nuk është në këtë system apo për këtë qytet s` ka reduktim?!

  • 1

    Radio