POLITIKA Više

BRAJOVIĆ: “SD NEIZOSTAVAN FAKTOR BUDUĆE LOKALNE VLASTI U ULCINJU”

Prej tvteuta15:54 22 Januar 2018

Predsjednik SD CG, Ivan Brajović, prisustvovao je sjednici opštinskog izbornog štaba SD Ulcinj u proširenom sastavu. Na sjednici je konstatovano zadovoljstvo dosadašnjim tokom izbornih aktivnosti i istaknuto je da Socijaldemokrate izvjesno očekuje odličan izborni rezultat 4. februara.

„Prošla godina je bila sjajna godina za Socijaldemokrate, uspjesi su se nizali jedan za drugim. Od izbora do izbora Socijaldemokrate su jačale i to ne samo povećanjem broja članova, nego i u infrastukturnom smislu. Sasvim sigurno je da nas očekuju odlični rezultati i ove godine, počev od Ulcinja, gdje ćemo značajno popraviti inače dobar izborni rezultat koji smo postigli na parlamentarnim izborima u Ulcinju 2016. godine. Ulcinj je grad kome je prijeko potrebna prava građanska partija poput Socijaldemokrata, koja okuplja stručne i sposobne ljude svih vjera i nacija, koja, iako skoro formirana, ima duboke socijaldemokratske korijene u Ulcinju i koja će, kao izvjesno važan faktor buduće lokalne vlasti, istinski nastojati da Ulcinju vrati titulu bisera crnogorske obale, valorizacijom enormnih ekonomskih i turističkih potencijala Ulcinja.“ – istakao je Brajović.

Prije sjednice, predsjednik Brajović je, sa rukovodstvom OO SD Ulcinj, obišao Štoj, gdje je razgovarao sa mještanima.

Koordinator SD Ulcinj za Štoj, Petar Delić, kazao je da je posjeta Štoju bila veoma uspješna i da su obavljeni razgovori sa mnogobrojnim mještanima o gorućim problemima sa kojima se suočavaju, uz garancije da će se Socijaldemokrate, kao dio buduće lokalne vlasti, uhvatiti u koštac sa tim problemima i krenuti u njihovo rješavanje.

  • 1

    Radio