Aktuale Më shumë

Bordi më 14 mars për heqjen e ndalimit për hyrjen e Bellivuk në Mal të Zi

Prej tvteuta12:18, 12 Mars 2022

Kryetari i Komisionit Parlamentar për Sistemin Politik, Gjyqësor dhe Administratë, deputeti i Malit të Zi Demokratik Momo Koprivica, e caktoi seancën për 14 mars dhe propozoi që ndër të tjera të diskutohet edhe për heqjen e ndalimit për hyrje në Mal të Zi për Velko Bellivuk dhe Marko Milkoviq.

Gjithashtu, siç thuhet, në rend dite është ndalimi çnjerëzor dhe ngacmues i Mitropolitit të Malit të Zi dhe Bregdetit, Amfilohije Radoviq, në ambientet e Qendrës së Sigurisë në Podgoricë, më 22 qershor 2020.

Siç thuhet në faqen e demokratëve në Facebook, komisioni do të diskutojë për raportin vjetor të punës së Komisionit për Sistemin Politik, Gjyqësor dhe Administratë për vitin 2021.

Vendimmarrje ka edhe për organizimin e seancave dëgjimore parlamentare për temat e përcaktuara me konkluzionet e seancës së 24-të të komisionit.

  • 1

    Radio