Ekonomi Më shumë

Bordi i Drejtorëve të Elektro-ekonomisë deri në fund të vitit do të deklarohet për çmimin e energjisë elektrike

Prej tvteuta12:02, 9 Shtator 2023

Bordi i Drejtorëve të Elektro-ekonomisë deri në fund të vitit do të deklarohet për çmimin e energjisë elektrike dhe vetëm disa situata ekstreme mund ta “bëjnë” këtë kompani të rrisë energjinë elektrike. Këtë e deklaroi në intervistë për Portalin e RTMZ kryetari i Bordit të Drejtorëve të Elektro- ekonomisë, Millutin Gjukanoviq. Ai theksoi se në këtë kompani nuk ka asnjë të punësuar në baza partiake dhe se rritja e numrit të të punësuarve në elektro-ekonomi ishte më se e nevojshme.

  • 1

    Radio