Sociale Më shumë

Bojkoti i Kuvendit do të vazhdojë

Prej tvteuta11:51, 27 Dhjetor 2016

Deputeti i Levizjes Qytetare URA Dritan Abazoviq, thotë se tani për tai nuk ka asnjë çështje e cila mund të ndalojë bojkozin e Kuvendit nga ana e opozitës. “Pjesmarrja jonë në grupet punuese të Kuvendit është e suspenduar për shkak se Kuvendi nuk ka dalë nga vullneti i popullit por nga i ashtuquajturi grusht i shtetit dhe manipulimet e ndryshme.”, tha Abazoviq.

Ai shtoi se edhe nëse do të merrnin pjesë në punën e Kuvendit, do të ishin kategorisht kundër propozimit të buxhetit, i cili sipas tij është vazhdim i rrugës drejt falimentimit të shtetit.

  • 1

    Radio