SliderMN Više

Boban Trivić najbolji u udičarenju sa obale, Tijana Kekić druga u konkurenciji za žene

Prej tvteuta09:18 12 April 2022

(Feral Bar) -U organizaciji barskog Ribarskog sportskog kluba (RSK) “Lampuga”, na Velikom Pijesku, je održano Državno prvenstvo u udičarenju štapom sa obale u seniorskoj konkurenciji koje je okupilo 28 takmičara u muškoj i četiri takmičarke u ženskoj konkurenciji.

Pehare i medalje osvojili su u kategoriji seniora prvoplasirani Boban Trivić, član RSK “Bojana” Ulcinj, drugoplasirani Dejan Cvetković, RSK “Delfin” Budva, i trećeplasirani Radovan Popović, član RSK “Sipa” Tivat.

U kategoriji seniorki, prva je bila Elena Vukčević, članica RSK “Širun” Budva, druga Tijana Kekić, članica RSK “Bojana” Ulcinj, a treća Ana Miljanić, članica RSK “Rumija” Bar. Na prvenstvu u su se nadmetali ribolovci iz 12 klubova:  “Rumija”, “Pristan” i „Lampuga” iz Bara, “Bokeljska jedra”, “Sipa” i “Pagar” iz Tivta, “Igalo” iz Herceg Novog, “Ribar”, “Kostajnica”, “Bojana”iz Ulcinja, te “Širun” i “Delfin” iz Budve.

Glavne sudije bili su Željko Kosić i Slobodan Mladenović, a pomoćne sudije bili su Saša Takera i Branko Arapović. Takmičenjem je rukovodio Slavko Petrović, predsjednik RSK “Lampuga” Veliki pijesak, a ceremonija dodjele pehara i medalja održana je u restoranu “XXL” na Velikom Pijesku, u kojem se nalazi i sjedište “Lampuge”.

  • 1

    Radio