Ekonomi Më shumë

Bletaria e familjes Bajri pëson dëme të mëdha nga pesticidët

Prej tvteuta11:38, 5 Qershor 2020

Bletët janë ndër insektet më të ndjeshëm , jo vetëm ndaj ndryshimeve klimatike, por edhe nga ndotja e ambientit dhe përdorimi i pesticideve. Si pasojë e kësaj të fundit, bletaria e Agim Bajrit në Zogaj të Ulqinit, ka pësuar dëme të mëdha. Ai për televizionin tonë thotë se e kupton nevojën e perdorimit të pesitcideve, por në të njëjtën kohë kërkon që të respektohen edhe bletarët, mundësisht nëpërmjet njoftimit paraprak për kryrjen e spërkatjes, ose duke e kryer atë gjatë natës.

  • 1

    Radio