Aktuale Më shumë

Bisedë e hapur me ambasadorin Arben Çejku në Librarinë Ulqini

Prej tvteuta12:10, 14 Mars 2022

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, të shtunën më 12.03.2022, në Librarinë Ulqini, organizoi bisedë të hapur me Arben Çejku, shkrimtar dhe drejtor i Qendrës Shqiptare për Qeverisje të Mirë. Tema e kësaj mbrëmje ishte  “Stabiliteti i brishtë në rajon dhe ndikimi në interesat e shqiptarëve”.

Interesimi ishte i madhë për këtë bisedë me të ftuarin, ku u panë pësonalitete nga jeta politike, e kulturës , e shkencës,  e arsimit etj.Biseda u zhvillua në mënyrë interaktive, ku i ftuari u përgjigjej pyetjeve të pranishmëve.

Përndryshe, ambasador Arben Çejku është edhe një nga themeluesit e Këshillit të Ambasadorit Shqiptar. Ai ishte ambasador i Shqipërisë në Shkup – Maqedoni nga shkurti i vitit 2009 deri në nëntor 2013.

Më shumë rreth kësaj mbrëmje si dhe intervistën me Arben Çejku , mundeni ta dëgjoni në emisionin “Kronika e Ulqinit”, të martën në orën 20:30.

  • 1

    Radio