Sociale Më shumë

Besimtarët katolikë nga Ulqini ndihmojnë Ervinin

Prej tvteuta10:23, 13 Nëntor 2017

Praktikuesit e besimit katoilik në Ulqin, gjatë meshës të së dieles përveç riteve fetare  , kanë dhënë kontributin e tyre për shërimin e Ervin Begziq , vogëlushit qe vuan nga paraliza cerebrale .

Famulltari i Kishës së Braticës dhe Kollomzës Dom Gabriel Grabanica , i cili vullnetarisht i është bashkuar këtij aksioni tregoi për televizioninTeuta që shuma e grumbulluar nga këta besimtare tashmë i është dorezuar familjarëve të Ervinit. Me datë 17,  Ervini do të duhej të udhëtojë drejtë Turqisë për shërim , që kjo të jetë e mundur mungojnë disa qindra euro. Shuma e nevojshme për intervenimet në Turqi është 15.700 EURO.

  • 1

    Radio