Sociale Më shumë

BASHKVENDASI ESAT SELLA PO LUFTON ME TUMOR, I NEVOJITET NDIHME URGJENTE. TE SOLIDARIZOHEMI ME FAMILJEN E TIJ

Prej tvteuta11:38, 12 Prill 2019

Bashkevendasi yne Esat Sella ka nevoje urgjente per ndihme shendetesore. Esati vuan nga tumori ne beshiken e urines, te cilen mjeket ia diagnostifikuan ne mars te vitit 2019. Tumori eshte ne stadin e avancuar dhe perhaper shume shpejt. Per mjekimin urgjent, operimi brenda 10 ditesh ne Turqi i duhen 28.500 euro. Fatkeqsisht ky eshte opsioni i vetem i cili i ka mbetur per te shpetuar jeten e Esatit.

Apel per te gjithe ata te cilet kane mundesi te ndihmojne kete rast urgjent. Per te ndihmuar klikoni ne linkun me poshte:

  • 1

    Radio