Sociale Më shumë

Bashkësia Islame përkrah aksionin e shpërndarjes së ushqimeve falas

Prej tvteuta15:23, 23 Janar 2019

Aksionin e shpërmdarjes së porcioneve falas , i cili ka filluar në këtë fillim viti, e përkrah edhe Bashkësia Islame e Ulqinit. Kryeimami Ali Bardhi, tha për TV Teuta se ndihma ndaj personave në nevoj është obligim njerzor dhe fetar, prandaj në këtë drejtim kontributin e vet e jep edhe Bashkësia Islame, e cila organizatorët i ka ndihmuar me listat e familjeve në nevojë si dhe u ka ofruar objektin e vet pranë komisionit “Bereqeti”.

Ky aksion humanitar , i cili ka filluar në fillim të këtij muaji, për çdo ditë ka arritur të shpërndajë me dhjetra porcione ushqim, duke iu falenderuar ndihmës së njerëzve të mirë si dhe vullnetarëve që merren me pergatitjen e tyre.

  • 1

    Radio