Sociale Më shumë

BASHKESIA ISLAME E ULQINIT ORGANIZOI SYNETIM KOLEKTIV NE PRAG TE MUAJIT TE RAMAZANIT

Prej tvteuta04:08, 21 Qershor 2015

Ne qytetin e Shkodres Mexhlisi i Bashkesise islame te Ulqinit ne bashkepunim me shoqaten Istanbul dhe me mbeshtetjen e Bashkise se Burses u organizua synetimi kolektiv nga kirurget specialiste nga Turqia.

Mexhlisi i Bashkesise islame te Ulqinit ftoi besimtaret e vet permes hytbeve te xhumase dhe mediave te veta qe te lajmrohen prane organeve te saj per te regjistruar femijet si kandidate per synetim dhe nga Ulqini moren pjese 17 femije te cilet u bene synet me teknologjine e fundit.

Prinderit u shprehen te kenaqur dhe deshiruan qe nje praktike e tille te organizohet tradicionalisht. Cdo gje kaloi me sukses dhe te gjithe femijet me prinderit e tyre u kthyen shendosh ne shtepi. Percjelljen e grupit dhe ritin te synetimit e ndoqi vete kryeimami mr. Ali ef. Bardhi me bashkepuntore.

  • 1

    Radio