AKTUELNO Više

Barjaktari: Dabovićeva vlast kvalitetna koliko i predizborni asfalt

Prej tvteuta14:33 23 Mart 2022

„Kada rukom možete ukloniti predizborni asfalt, onda to nije vandalski čin, nego jednostavan prikaz predizborne korupcije sa asfaltom najlošijeg kvaliteta kojim pokušavate pridobiti koji više politički poen. Ipak, srećom po grad, Ulcinjani na predizbornu kampanju ove vrste i zamjene teza odlazećeg predsjednika Opštine Aleksandra Dabovića gledaju sa podsmjehom, svjesni da su ovo posljednji dani njegove i DPS vlasti“, odgovorio je predsjedniku opštine Ulcinj Aleksandru Daboviću kandidat za gradonačelnika i nosilac liste Za novi početak, Omer Barjaktari.

Barjaktari je naglasio da je kvalitet odlazeće DPS vlasti bio poput njihovog predizbornog asfalta, a da je jedan od uglednijih privrednika u gradu, Valmir Perezić, na najplastičniji način raskrinkao Dabovićev pokušaj kupovine glasača asfaltiranjem lokalnih puteva materijalom najlošijeg kvaliteta.

„Kada za koji dan preuzmemo vlast, mi iz koalicije Za novi početak ćemo u fokus lokalne vlasti staviti razvoj infrastrukture, baveći se time temeljno, fokusirajući se na kvalitet, a ne kvantitet, ne mažući oči građanima, već jasno radeći da Ulcinj više ne bude najgori infrastrukturno razvijeni grad na crnogorskom primorju“, istakao je kandidat za predsjednika Opštine Barjaktari.

Barjaktari se zahvalio Daboviću i DPS-u što su objavili i ispromovisali snimak kandidata za odbornika koalicije Za novi početak, navodeći da se Ulcinjani smiju njegovom pokušaju zamjene teza u vezi video snimka koji na najplastičniji način oslikava odnos Dabovića i DPS-a prema gradu, Ulcinjanima i lokalnoj infrastrukturi.

,,Predizborni DPS asfalt najlošijeg kvaliteta ne može zavarati građane da najgorom ocjenom ne ocijene njihov prethodni (ne)rad i drugima daju šansu za novi početak Ulcinja“, zaključio je Barjaktari.

  • 1

    Radio