Politikë Më shumë

BARDHI I KËRKON FORCËS

Prej tvteuta10:19, 28 Maj 2015

Kryetari i Lidhjes Demokratike në Malin e Zi, Mehmet Bardhi ka nëpërmjet të përdisthmes “DAN” ka ftuar udhëheqësit e  Forcës së Re Demokratike,që të publikojnë marrëveshjen për ushtrimin e pushtetit me Partinë Demokratike të Socialistëve në nivel shtetëror, si dhe aneksin i cili është përgatitur.Bardhi ka shtuar se të shohim të gjithë se për çka janë marrë vesh.Mehmet Bardhi konsideron se  nuk është mirë që partitë shqiptare në mënyrë të pjesëshme bëjnë negociatave me PDS-në rreth çështjeve të cilat kanë të bëjnë me përmirësimin e pozitës së Shqiptarëve në Mal të Zi.

  • 1

    Radio