ZABAVA Više

Balkan Dance u Ulcinju okupio najveće zvijezde

Prej tvteuta12:03 6 Jul 2021

Balkan Dance festival koji je proteklog vikenda održan u Ulcinju definitivno je bio muzički događaj broj jedan u Crnoj Gori. Sjajna atmosfera pred sam početak koncerta dala je vjetar u leđa organizatorima da će biti riječ o velikom spektaklu, koji je ispunio očekivanja prisutnih, kojih je bilo više stotina na plaži Majami.

Uprkos poteškoćama , koncert je u potpunosti održan a na zadovoljstvo publike prve su nastupile ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji i muzička senzacija, grupa Hurricane. Uraganke Sanja, Ksenija i Ivana nikoga nijesu ostavile ravnodušnim svojim nastupom, te je publika na sav glas pjevala njihove hitove ali i mnoge druge pjesme.

„Uzbuđene smo što prvi put nastupamo u Ulcinju i u Crnoj Gori i pred ovolikim brojem ljudi. Nismo se odmorile od Evrovizije, ali smo jedva čekale da krenemo sa nastupima nakon tolike pauze“, kazale su popularne „Uraganke“ Sanja, Ksenija i Ivana.

Sjajnu žurku priredio je i mladi bosanski izvođač i dio Imperije Inas. Srpski didžej Šone bio je dio Balkan Dance-a, za našu televiziju kaže da je jedva dočekao početak nastupa nakon dugog perioda pauze, a podijelio je i eksluzivno vijest da radi na novim projektima.

„Ja se uvek radujem ovakvim festivalima na kojima bude i nekoliko hiljada ljudi, mislim da smo svi mi željni ovoga nakon svega što nas je zadesilo, i baš sam u razgovoru sa kolegama komentarisao koliko nam je ovo trebalo. Za ovo se živi“, kazao je DJ Shone.

Jedna od glavnih zvijezdi večeri, miljenik i mlađe i starije publike Đani, usijao je atmosferu svojim hitovima, poput „Nema me“, „Sam, sam“, „Litar na litar“, „Balkanac“, „Otišla si, e pa neka“ i mnogi, mnogi drugi. Za TV Teuta kaže da je jedva čekao da krene sa poslom, ali i da mu je period pandemije prijao što se družio sa svojom porodicom i unukom kojeg je nedavno dobio.

„Sada sam u ludnici pravoj, budem dan,dva u Crnoj Gori, pa opet nazad za Srbiju, do Bosne, u punom gasu, kao zvrk. Postao sam deda, to mi je ulepšalo život, unuk mi je donio doneo neizmernu radost, i svakome bi poželio takvu sreću“, kazao je popularni narodni pjevač.

U kasnim noćnim satima, nestrpljiva publika dočekala je koncert bosanskih repera, najpoznatijeg dua Bubu Korelija i Džala Brata.Čitavo ljeto boraviće pretežno na crnogorskom primorju, ali i u zemljama regiona, a već ove sedmice izlazi nešto velike iz kuhinje „Imperije“.

„Koliko god da su ljudi željno iščekivali ovakve događaje, i mi smo, sve je zatvoreno bilo i ovo je jedno veliko slavlje. Čitavo ljeto smo bukirani nastupima u Crnoj Gori, bukvalno imamo dva ljetovanja ovdje,“ poručili su reperi.

Atmosferu su u pauzama zagrijavale i atraktivne plesačice kao i ulcinjski DJ Keno a sve je bilo u tematici serije La Casa de Papel.

Naredni spektakl, dvodnevni događaj Balkan Dance-a zakazan je za 31. jul i 1. avgust, kada će nastupati  Milica Pavlović, Sloba Radanović, Edita Aradinović, Nataša Bekvalac, Tea Tairović, Devito, MC Stojan i Baka Prase.

S. Vukčević

  • 1

    Radio