AKTUELNO Više

Balkan Dance – besplatno testiranje

Prej tvteuta14:25 21 Jun 2021

Sitno brojimo do koncerta godine koji će se 3. jula održati na Miami plaži, u Ulcinju. Ukoliko epidemiološka situacija i mjere budu zahtijevale, Balkan dance organizacija ce za spektakularni koncert organizovati besplatno testiranje, na licu mjesta i to par sati uoči festivala. Vodeći se epidemiološkim mjerama, na svakom stolu će biti postavljena dezinfekciona sredstva. Posjetioci na koncert moraju ući sa maskom. Naglasićemo da je prevoz obezbijeđen iz svih crnogorskih gradova.

Nema sumnje da će ovo biti najbolja žurka ljeta 2021.godine a za to će se potruditi izvođači koji jedva čekaju da se druže sa publikom u Ulcinju. Jala brat, Buba Corelli, Hurricane, Inas, Đani, Dj Shone, nezaboravna ,,La Casa De Papel,, žurka ali i brojna druga iznenađenja – dovoljni su razlozi da prisustvujete, kako dnevnoj žurci tako i fenomenalnim večernjim nastupima popularnih pjevača koje ste vi tražili. Ostalo je toliko vremena da , ukoliko već niste, rezervišete vaše mjesto na vrijeme, za najbolji provod ovog ljeta, sa akcentom na to da smo zbog epidemiološke situacije limitirani sa ulaznicama, pa prednost imaju oni koji svoje karte obezbijede na vrijeme. Spremite se za najljepši provod na predivnoj plaži na crnogorskom primorju, Miami, dovoljno je samo da ponesete osmjeh i dobro raspoloženje, ostalo prepustite nama.

Kako nam je do koncerta ostalo jos desetak dana, spremili smo još jedno iznenađenje..Naime, u srijedu, 23.Juna, na Balkan dance prodajnom mjestu, u Šoping mall-u Delta City, u terminu od 17 do 18 h, uz druženje i malo humora sa Jodzirom i Sarom Radović, srećni dobitnici mogu osvojiti besplatne karte, ali i majce sa logom organizacije ,,Balkan dance,, .Oni koji imaju potvrdu o vakcinaciji ili negativan test na koronavirus, dobiće gratis ulaznicu, po principu kupiš 2 – dobiješ jednu besplatnu kartu.

Dodatne informacije o svemu navedenom putem bojeva telefona:

+382 67/ 665- 662

+382 67/ 666636

  • 1

    Radio