Aktuale Më shumë

Axhiq: Nuk duhet të jemi robër të frikës së po kthehet PDS

Prej tvteuta12:34, 26 Janar 2022

Nënkryetari i LQ URA Filip Axhiq thotë se nuk duhet të jemi robër nga frika e kthimit të PDS-së sepse, siç thotë ai, ata nuk mund në asnjë formë dhe nuk do të jenë pjesë e qeverisë në të cilën URA merr pjesë .
“Qeveria europiane do të privohet nga ata që janë të lidhur në çfarëdo mënyre me ngjarjet famëkeqe të viteve 1990 dhe plaçkitjet e vendit tonë, por edhe ata që propagandojnë ide dhe qëndrime radikale dhe ndajnë vlerat antievropiane dhe antiqytetëruese.”, tha Axhiq në një deklaratë për shtyp.

Sipas tij, Lëvizja qytetare URA është një grup njerëzish me vizion dhe prioritete të përcaktuara qartë për krijimin e një Mali të Zi qytetar, evropian dhe ekologjik.

  • 1

    Radio