Aktuale Më shumë

Avdiu: Numri i puntorëve duhet të zvoglohet deri në fund të shkurtit

Prej tvteuta17:02, 26 Janar 2017

Pëgatitjet e parapara për realizimi i investimeve  të  paraparë në komunën e Ulqinit në shumën prej 20 milion euro  në Ujësjellës e Kanalizime sipas drejtorit të Ndërmarrjes Komunale Fehim Avdiu janë në fazën përfundimtare.

Edhe pse për këtë çështje jemi duke folur tash tre vite, ka shumë për tu punuar që të plotësojmë kushtet e parapara.Deri në fund të  muajit shkurt Ndërmarrja Komunale duhet të zvogëloi numrin e punëtorëve në 120,pra 6 punëtorë duhet larguar nga puna.Ditë më parë  kemi pasur një takim pune me kryetarin e Komunës Nazif Cungu, dhe drejtorin e Ndërmarrjes për Veprimtari Komunale, Skender Kaleziq, ku kemi rënë dakord që 6 punëtorë të transferohen në organizatën tjetër,gjegjësisht në Ndërmarrjen për Veprimtari Komunale,por akoma në këtë aspekt nuk është marrë asnjë hap konkret.”shpreht Avdiu .

Ndërsa, kushti tjetër që vjen nga KFW banka është që deri në fund të vitit 2017 ndërmarrja të zvogëloi numrin e punëtorëve në 100 veta.

“Neve pa ndërhyrjen e themeluesit,gjegjësisht komunës këtë problem nuk mund ta zgjidhim,e nëse ndodh kjo ,atëherë edhe investimet e parapara mund të vehen në pikëpyetje”,-deklaroi Feim Avdiu për televizionin Teuta

  • 1

    Radio