AKTUALE Më shumë

Autostrada mund të jetë e hapur deri për Vit të Ri

Prej tvteuta08:11, 24 Nëntor 2021

Pjesa e autostradës Podgoricë-Mateshevë mund të jetë e hapur për qarkullim deri në fund të vitit, nëse nuk ka probleme të paparashikuara me pranimin teknik dhe jo më vonë se maji i vitit të ardhshëm, tha Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit për Vijesti.

Javën e kaluar u njoftua se punimet e ndërtimit në këtë seksion do të përfundojnë më 30 nëntor, që është afati i tretë për përfundimin e punimeve deri më tani, dhe se një pjesë e punimeve të instalimeve elektrike, si dhe pranimi teknik kanë mbetur. për t’u përfunduar.

Kjo është hera e parë që në Mal të Zi po bëhet pranimi teknik i një projekti kaq të komplikuar ndërtimi.

  • 1

    Radio