Aktuale Më shumë

Asnjë Qeveri serioze e ardhshme nuk mund të ndërtohet pa Partinë Boshnjake

Prej tvteuta13:29, 9 Janar 2022

Kryetari i Partisë Boshnjake, Ervin Ibrahimoviq, tha se asnjë qeveri serioze e ardhshme nuk mund të ndërtohet pa Partinë Boshnjake.

Ai e tha këtë gjatë Kuvendit të 5-të zgjedhor komunal të Partisë Boshnjake në Plavë.

Në seancë delegatët zgjodhën përbërjen e re të Bordit Komunal.

“Në mbledhjen e re të këshillit komunal, e cila ka 45 anëtarë, ka një numër të konsiderueshëm anëtarësh të rinj, të cilët deri më tani nuk kanë qenë në organet e partisë”, njoftuan nga kjo parti.

Në fillim të seancës, kryetari i partisë, Ervin Ibrahimoviq, tha se pa Partinë Boshnjake nuk mund të ndërtohet asnjë qeveri serioze e ardhshme.

“Sondazhet tregojnë se ne jemi partia që aktualisht ka mbështetjen më të madhe në Plavë. Ky qytet, që duhet të jetë qendra turistike e kësaj pjese të Malit të Zi, i ka të gjitha predispozitat për diçka të tillë. Me ndihmën e shtetit dhe në bashkëpunim me diasporën tonë, jam i sigurt se ky qytet ka perspektivë. E kemi treguar edhe në periudhën paraprake, që nga viti 2016, atëherë kanë ardhur investimet në Plavë”, ka thënë Ibrahimoviq.

Nënkryetari i Partisë Boshnjake, Damir Gutiq, theksoi se Bordi i Partisë Boshnjake së Plavës ka qenë gjithmonë subjekti politik më i interesuar për zhvillimin e Plavës.

“Ne e dimë që bashkëqytetarët tanë e presin këtë nga ne dhe vazhdimisht po punojmë në përmirësimin e kushteve për të gjithë qytetarët e Plavës. Këtë e kemi bërë gjithmonë, kur kemi qenë qeverisje shtetërore në veçanti, e bëjmë si faktor i qeverisjes komunale dhe besojmë se duhet të marrim mbështetjen më të madhe nga qytetarët në zgjedhjet e ardhshme, me të cilën të marrim drejtimin e Komunës së Plavës”, tha Gutiq.

Në pjesën ceremoniale të Kuvendit morën pjesë edhe përfaqësues të DPS, SDP, SD dhe Alternativës Shqiptare.

  • 1

    Radio