Kulturë Më shumë

Asllan Bisha përuron librat në gjimnazin “Drita”

Prej tvteuta15:59, 13 Dhjetor 2017

Shkrimtari Asllan Bisha në gjimnazin privat “Drita” bëri përurimin e dy librave të tij, “Në Safari” dhe “Nusja e detar Agronit”. Në praninë e nxënësve të këtij institucioni arsimor, familjarëve dhe miqve, shkrimtari foli për librat dhe dashurinë që ka ndaj tyre.

Për shkrimtarin dhe veprat e tij folën kryetari i “Art Clubit” Ismet Kallaba, dr. Gani Karamanaga, profesor Haxhi Shabani dhe drejtori i shkollës Fejzo Hoxha.

  • 1

    Radio