Kulturë Më shumë

Art Club: Përurimi i librit “Varrezat në Ulqin”, të autorit Ali Bardhi

Prej tvteuta10:28, 10 Dhjetor 2019

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë përurimin e librit “VARREZAT NË ULQIN – Zona e brendshme e qytetit dhe rrethina e afërt” të autorit mr. Ali Bardhi, të premten, më 13 dhjetor 2019, ora 19.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin. Ndërsa të shtunën, më 14 dhjetor 2019, ora 11.00, në Qendrën Islame Edukative Humanitare “Munira” – Katërkollë do të bëhet përurimi i librave “VARREZAT NË ANË TË MALIT – Ulqin” dhe “VARREZAT NË ULQIN – Zona e brendshme e qytetit dhe rrethina e afërt”.  

  • 1

    Radio