Politikë Më shumë

Arrihet marrëveshja për formimin e pushtetit në Tuz

Prej tvteuta09:24, 19 Janar 2018

Partia Demokratike e Socialistëve dhe aleatët e saj , Unioni Demokratik i Shqiptarëve, Partia Boshnjake dhe Socialdemokratët, kanë arritur marrëveshjen për formimine e koalicionit qeverisës në Tuz, mëson Pobjeda nga burime pranë këtyre subjekteve. Sipas kësaj marrëveshjeje, PDS do të marrë postin  e kryetarit të komunës, për të cilin si kandidat me mundësi më të mëdha përflitet Marjan Junçaj, UDSH do të ketë kryatarin e Kuvendit Komunal, kurse Partia Boshnjake nënkryetarin e komunës. Nga PDS kanë thën se edhe Alternativës Shqiptare dhe LDSH-së do tu ofrojnë pjesmarrje në qeverisje nëse shprehin dëshirën, kurse një gjë e tillë nuk vlen për Demokratët.

  • 1

    Radio