Sociale Më shumë

Arrestohen 3 trafikantë droge, njëri nga Ulqini

Prej tvteuta15:07, 15 Dhjetor 2016

Policia mbrëmë në makinën e shtatasit I.V (28 vjeç) nga Podgorica gjeti katër pako me nga një kilogram heroinë. Nga pronari, përvep drogës e cila cilësohet me vlerë rreth 50.000 euro, janë sekuestruar telefoni  dhe makina. Sipas të dhënave në disponim të policisë , autori për një kohë të gjatë furnizonte me heroinë tregun e drogës në Podgoricë. Në një aksion të veçantë u arrestua edhe shtetasi me inicialet E.R (25 vjeç) nga Ulqini, kur policia nën haubën e makinës së tij gjeti një kilogram drogë e tipit marihuanë, e cila dyshohet të jenë të destinuara për shitje në rrugët e Tivarit dhe Ulqinit.

Tek pasagjeri I.M (21vjeç) është gjetur edhe një sasi prej  6.7 gram e drogës ës njëjtë.  Ligjit për parandalimin e abuzimit me drogën. ER (25) me akuza penale do të sjellë në prokurori kompetent. Ndaj të arrestuarëve është ngritur padi penale dhe do të paraqiten pranë prokurorit.

  • 1

    Radio