Aktuale Më shumë

Armin Kashoxha nesër garon në ” 2022 Muscle Contest Austria “

Prej tvteuta19:42, 2 Dhjetor 2022

Diten e shtunë, me datë 3 dhjetor në Viena të Austrisë do të mbahet gara ndërkombëtare në bodybuilding “2022 Muscle Contest Austria”.  Në këtë garë do të ndahen  7 Pro Cards, ku garuesit e kategorive të ndryshme do të japin maksimumin që të jenë pjesë e këtij çmimi dhe kështu pritet që të jetë një atmosferë e bukur për garuesit dhe për të gjithë shikuesit.

Në këtë garë do të marrë pjesë edhe i riu nga Ulqini Armin Kashoxha i cili në këtë sport është titulluar disa herë me çmime të larta dhe që e bën qytetin e Ulqnit shumë krenar.

  • 1

    Radio