TURIZËM Më shumë

Armend Milla, ndihmës ministri i ri nga radhët e Forcës së Re Demokratike

Prej tvteuta10:17, 26 Dhjetor 2018

Për u.d. të drejtorit të përgjithshëm të Drejtorisë për përcjelljen e rrjedhave dhe qarkullimit turistik para Ministrisë së Turizmit dhe zhvillimit hapsinor, është zgjedhur  Armend Milla nga Forca e Re Demokratike. Milla ka diplomuar në Kolegjin Amerikan për Menaxhment dhe Teknologji, drejtim Turizëm dhe shërbime ndërsa studimet post-diplomike i ka mbaruar në Londër në Univerzitetin Gloucestershire, në drejtimin Biznes -Administrim. Ka punuar në Organizatën turistike të Ulqinit si koordinator për taksë banimi dhe pikat informative për musafirë, si dhe si bashkpuntor për marketing dhe marrdhëniet me publikun.

  • 1

    Radio