POLITIKA Više

ARBER HADŽIBRAHIMI PREDSJEDNIK OSD ULCINJ

Prej tvteuta09:51 23 Oktobar 2018

Na Konvenciji Omladine Socijaldemokrata Ulcinj, održanoj 21. oktobra 2018. godine, na funkciju predsjednika ponovo je izabran Arber Hadžibrahimi. Jednoglasno je odlućeno i da potpredsjednici u ovom mandatu budu Anela Zubrević, Albion Duraković i Aleksandra Knežević, dok će funkciju sekretarke obavljati Arijona Muharemović.

Predsjednik OO SD Ulcinj Ćazim Hodžić kazao je da u Socijaldemokrate u Ulcinju već prepoznate kao ozbiljan i važan politički subjekat, ali da sui  mladi svojim aktivizmom i radom doprinijeli tome.

‘’Mladi su bili primjer otvorenosti i tolerancije i  njegovali sve suštinske socijaldemokratske principe, i ne sumnjam da će i novo rukovodstvo nastaviti da na isti način djeluje’’, poručio je Hodžić.

Izražavajući neizmjernu zahvalnost i zadovoljstvo zbog pružene prilike da ponovo vodi omladince ulcinjskih Socijaldemokrata, reizabrani predsjednik Arber Hadžiibrahimi predstavio je svoj program i obratio se prisutnima. U svom obraćanju naveo je da će Omladina Socijaldemokrata Ulcinja savjesno i predano raditi na jačanju omladinske organizacije i afirmisanju omladinaca. „Težićemo tome da u narednom periodu sprovedemo što veći broj društveno korisnih aktivnosti kojima ćemo pokazati da se mlade Socijaldemokrate istinski zalažu za napredak i razvoj Ulcinja, ali i očuvanje nacionalnih i multikulturalnih vrijednosti u ovoj sredini“, kazao je Hadžibrahimi.

Predsjednik Omladine Socijaldemokrata Crne Gore, Emil Đokić rekao je da je zadovoljan dosadašnjim radom i aktivizmom mladih u Ulcinju, ali da je uvjeren da će OSD Ulcinj u narednom periodu proširiti svoje redove  brojnošću i osnažiti ih kvalitetnom organizacijom. Ponosan na uspjehe i rezultate koje je ova omladina postigla, Đokić se u završnom obraćanju zahvalio na njihovom dosadašnjem doprinosu i poželio im sreću, sa željom da u predstojećem mandatu postignu još više, u timskom duhu i pozitivnoj atmosferi.  Konvenciji su prisustvovali potpredsjednici OSD Crne Gore Sanel Canović, Nikola Zirojević i Drago Drobnjak i generalna sekretarka Elida Korać.

  • 1

    Radio