Sociale Më shumë

Arben Tagani shef i ri i Departamentit të policisë së Ulqinit

Prej tvteuta09:51, 15 Dhjetor 2018

Shefi i ri i Departamentit të sigurisë në Ulqin është emruar Arben Tagani, i cili deri tani ishte i angazhuar në sektorin e policisë kufitare. Shefi i deritanishëm i këtij departamenti Sead Gjozoviq, siç është kumtuar, do të angazhohet në punë dhe detyrime të tjera në kuadër të drejtorisë së policisë. Këto ndryshime kadrovike i ka miratuar Kolegjiumi i Drejtorit të drejtorisë së policisë në pajtim me nevojat e shërbimit, thuhet në kumtesë.

  • 1

    Radio