Sociale Më shumë

APEL PER NDIHME URGJENTE SHENDETESORE

Prej tvteuta12:00, 14 Maj 2019

Muaji i Ramazanit eshte muaji i sakrifices, ndihmeses se ndersjellte dhe muaj i dhenjes se Fitrave.

Ky eshte APEL per nje rast te ndihmes urgjente dhe te gjithe sa munden mund te kontribuojne ne kete muaj ku cdo veper e mire shumefishohet!

Bashkevendasi yne Isat Sella ka nevoje urgjente per ndihme shendetesore. Isati vuan nga kanceri ne beshiken e urines, dhe I cili eshte ne stadin e avancuar dhe perhapet shume shpejt. Nga ndihmat e shumta jane grumbulluar mjete te konsiderueshme, por akoma kane mbetur te paperfunduara dhe nevojiten 4000 euro qe te permbushin  shumen e operacionit I cili kushton 23.000 euro.
Fatkeqsisht ky eshte opsioni i vetem i cili i ka mbetur per te shpetuar jeten e Isatit.

Cdo ndihme mund ta beni ne xhirollagarine e poshte shenuar:

Prva Banka Crne Gore AD Podgorica
z.r. 535-0600200107303-22
Për ISAT SELLOVIQ
rr. Brajshe pn

  • 1

    Radio