Sociale Më shumë

APEL: MOS NDEZNI ZJARRE PËR TË PASTRUAR TRUALLIN

Prej tvteuta14:21, 30 Tetor 2017

Sot në ullishten e Muharrem Lazos jane ndezur tetë rrënjë ulliri dhe ishte rrezik që zjarri të përçohej edhe në ullishtat e tjera, por fatmirësisht me intervenimin e shpejtë të Sherbimit të mbrojtjes dhe shpetimit zjarri u lokalizua në kohë.

Organet kompetente bëjnë apel tek qytetarët, e posaçerisht tek pronarët e ullishtave  që të mos ndezin zjarre në pronat e veta sepse do të marrin masa sanksionuse ndaj të gjithë atyre që ndezin  zjarrin për të pastruar truallin, siç ka ndodhur keto ditë.

  • 1

    Radio