Aktuale Më shumë

Anketimi: Vujanoviq politikani më preferuar , Beçiq i dyti

Prej tvteuta16:07, 21 Dhjetor 2016

Sipas anketimit të kryer nga organizata joqeveritare CEDEM, politikani më popullor në Mal të Zi vazhdon të jetë presidenti Filip Vujanoviq, por kësaj rradhe nuk pasohet si zakonisht nga Gjukanoviq i cili ndodhet në vent të tretë, por nga lideri i Demokratëve Aleksa Beçiq.

Nga partitë PDS-së është më popullorja me 36,8%, por ky është rezultati më i ulët që kur kanë filluar matjet e opinionit publik në Mal të Zi.  Më pas vjen Fronti Demokratik me 21% , Demokratët 12% dhe PSP me 7,8%.  Sa i përket mbështetjes së antarsimit në NATO, ajo pothujase është e barabartë, me rreth 39 % pro dhe kundër antarsimit.

 

  • 1

    Radio