Sociale Më shumë

Ankesa te vazhdeshme për çmimet, tregu i shqiptarëve

Prej tvteuta09:29, 27 Korrik 2022

Para disa ditëve vizituam tregun siç e quajmë ne të shqiptarëve.
Shitësit treguan shqetësimin e tyre për interesimin e popullit që lë të kuptohet që dita ditës bie.
Një ndër shkaqët e interesimit të ulet këto ditë kuptueshëm është rritja e temperaturave.
Shitësit tregojnë qe bleresit jane kryesisht nga vendi e të pakët jane të huajt.
Por si zakonisht krahas ankesave të shitësve vjen edhe ankesa e blerësve ku një ndër to që ishte mysafir në ulqin na tregoi që sheh mangësi tek shitësit, tek ata që bëjnë luhatje të vazhdueshme të çmimeve.
Krahas situates shitësit në tregun e shqiptarëve që vijne nga Shqipëria akoma vazhdojnë dhe e shohin si përfitim tregtinë që bejnë me Ulqinin.

  • 1

    Radio