Sociale Më shumë

AMEJL dënon sulmet kibernetike ndaj “Vijesti”

Prej tvteuta10:08, 14 Janar 2019

Asociacioni i Mediave të Evropës Juglindore (AMEJL) ka kërkuar nga autoritetet në Mal të Zi që të nisin menjëherë hetimet për sulmet e organizuara kibernetike ndaj portalit “Vijesti”. Asociacioni i Mediave të Evropës Juglindore dënon fuqishëm këto sulme dhe e percepton atë si një formë të re të shtypjes së lirive të mediave dhe lirisë së fjalës, këtë herë në hapësirën digjitale. “Ftojmë autoritetet malazeze që menjëherë të nisin hetimet, të tregojnë kush janë njerëzit që kanë porositur këto sulme dhe t’i ndjekin penalisht sipas rrethanave”, thuhet në komunikatën e AMEJL-it.

 

  • 1

    Radio