Politikë Më shumë

Ambasadorja e SHBA-së në vizitë Forcës

Prej tvteuta20:23, 29 Prill 2015

Gjatë vizitës në Komunën e Ulqinit, sot Ekselenca e Sajë, Margaret Ann Uyehara, Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës i bëri vizitë zyrtare  Forcës së re demokratike ,ku u takua me kryetarin e partisë Nazif Cungun, nënkryetarin Xhaudet Cakulin dhe deputetin në Kuvendin e Malit të Zi Genci Nimanbegun.

Sipas shërbimit për informim të këtij subjekti, biseda gjatë takimit u përqendrua në  përfaqësimin e Shqiptarëve në institucionet shtetërore ,problemet në arsim,zhvillimi ekonomik dhe integrimin e Malit të Zi në strukturat euroatlantike dhe Europiane.

  • 1

    Radio