Sociale Më shumë

Ambasadori turk për vizitë nëUlqin

Prej tvteuta11:40, 17 Dhjetor 2015

Ambasadori i Turqisë në Malin e Zi Serhat Galip, do të jetë sot për vizitë në Ulqin. Galip gjatë vizitës së tij do të takohet me zyrtarët  e Komunës së Ulqinit  përfaqsues të organizatave joqeveritare dhe atyre të biznesit.

Në ora 12,30 në hotelin “Dolcino”, ambasadori i Turqisë do të ketë një takim me antarët e Ulcinj Business Association, ku tema e takimit do të jetë mundësia e bashkëpunimit midis biznismeneve nga Ulqini dhe atyre nga Turqia.

  • 1

    Radio