Politikë Më shumë

Ambasadori i Kinës vizitoi Ulqini

Prej tvteuta19:59, 6 Prill 2019

Sot kryetari i Komunes se Ulqinit Loro Nrekiq  priti në takim Ambasadorin e Republikës së Kinës në Mal të Zi Liu Jin. Temë kryesore e takimit ishin investimet në komunën e Ulqinit.Jin falenderoj për pritjen si dhe uroj të gjithë qytetarët për Ditën e Ulqinit. ”Në mes Kinës dhe Malit të Zi ekzistojnë lidhje të forta , Ulqini ka njerëz me zemer të madhe, një bukuri natyrore dhe shume potenciale për investim. Pres që Ulqini dhe komunat e tjera të Malit të Zi të krijojnë mardhënie më të ngushta me qytetet në Kinë” u shpreh ambasadori Jin.

  • 1

    Radio