Uncategorized Više

AMBASADA SAD U PODGORICI: SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

Prej tvteuta18:40 23 Oktobar 2017

  1. oktobar 2017 – Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici razočarana je što Televizija PinkM u prilogu emitovanom 22. oktobra nije prenijela službeni odgovor našeg portparola u vezi sa Ambasadinom tviter porukom od 12. oktobra da “Ambasada nastavlja da podržava nezavisne i odgovorne medije što je ključni uslov za #euroatlantske i #EU težnje Crne Gore”. U interesu promocije izbalansiranog izvještavanja i korigovanja obmanjujućeg izvještaja, Ambasada SAD objavljuje u nastavku odgovor upućen PinkM televiziji 16. oktobra koji ta televizija nije objavila:

 “U odgovoru na vaš upit, Ambasada SAD saopštava sljedeće:

Tviter poruke Ambasade SAD, uključujući i onu od 12. oktobra kojom Ambasada izražava kontinuranu podršku nezavisnim i odgovornim medijima, službene su tviter poruke koje odražavaju zvanične stavove i Ambasade SAD i Stejt dipartmenta.

Američka ambasada je ponosna na rad svojih zaposlenih, posebno naših lokalno zaposlenih, koji imaju decenije ekspertskog znanja i iskustva u svojim oblastima i koji godinama rade na unaprjeđenju demokratskih reformi u Crnoj Gori i jačanju bilateralnih odnosa Sjedinjenih Američkih Država i Crne Gore.“

  • 1

    Radio