Sociale Më shumë

Ambasada e Shqiperisë në Malin e Zi i fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti

Prej tvteuta14:04, 26 Nëntor 2019

Ambasada e Shqiperisë në Malin e Zi i fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për familjet dhe qytetarët në nevojë të prekur nga termeti. #ShiperiaSolidare
Për ti ardhur në ndihmë të gjithë familjeve të dëmtuara nga tërmeti kemi vendosur në dispozicion disa llogari bankare.
“Kontribute vullnetare, Emergjenca ” në banke te nivelit të dytë
Banka Credins
IBAN ne ALL (Lek):   AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001IBAN ne EUR : AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003IBAN ne USD: AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002

  • 1

    Radio