Sociale Më shumë

Ambasada e Emirateve të Bashkuara dhe BI shpërndanë ndihma për familjet në nevojë

Prej tvteuta10:57, 27 Maj 2019

Ambasada e Emirateve të Bashkuara Arabe në Mal të Zi dhe Bashkësia Islame e Ulqinit, me rastin e muajit të madhërueshëm të Ramazanit, bënë shpërndarjen e 400 pakove ushqimore, por edhe të veshmbathjeve për familjet në nevojë. Kryeimami i Bashkësisë Islame, Ali Bardhi, tha për TV Teuta se kjo nuk është hera e parë që Ambasada e Emirateve shpërndan ndihma në Ulqin, dhe se në të ardhmen do të ketë edhe aktivitete të tjera.

  • 1

    Radio