Sociale Më shumë

AMBASADA AMERIKANE SHTROI IFTARIN NE QENDREN KULTURORE ISLAMIKE NE TIVAR

Prej tvteuta04:49, 21 Qershor 2015

Ambasadorja amerikane ne Mal te Zi Margaret Anne Uyehara  per rreth 60 persona ka pergatitur mbremjen e iftarit ne Qendren kulturore islamike ne Tivare, me rastin e muajit te Ramazanit. Ambasadorja ne fjalen e vete ka theksuar se Ramazani tregon vlerat e perbashketa univerzale, te paqes dhe bamiresise, si dhe vlerat e familjes dhe bashkesise.

Edhe ne Amerike sonte besimtaret e konkefionit mysliman do te mblidhen per te ndare iftarin dhe per te promovuar keto vlera te cilat I kemi te perbashketa, tha ambasadorja Uehara.

Ky eshte iftari i 11-te  te cilin e organizon misioni amerikan ne Mal te Zi.

  • 1

    Radio