SliderMN Više

Albanski državljanin nezakonito prešao granicu sa kilogramom marihuane

Prej tvteuta12:23 25 Novembar 2023

Službenici granične policije u Ulcinju uhapsili su albanskog državljanina Y.D. (37) koji je plovilom nezakonito prešao granicu preko rijeke Bojane, a kod ove osobe pronađeno je i jedno pvc pakovanje sa marihuanom.

Kako navode u saopštenju policije, službenici Regionalnog centra granične policije Jug, Stanice granične policije I – Ulcinj su juče oko 05.35 sati u rejonu Sutjela, opština Ulcinj, zatekli Y.D. državljanina Republike Albanije, u nezakonitom prelasku državne granice preko rijeke Bojane, koristeći metalno plovilo.

„Ovo lice se nakon toga uputilo prema selu Sutjel noseći sa sobom jedno pvc pakovanje za koje je kasnije utvrđeno da je riječ o pakovanju težine 1,04 kilograma, sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu Y.D. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, navode u saopštenju Uprave policije.

  • 1

    Radio