Sociale Më shumë

AKSION PËR DHURIMIN VULLNETAR TË GJAKUT

Prej tvteuta14:45, 9 Prill 2019

Me datën 16 prill në Sallën e madhe të Kuvendit Komunal është paralajmëruar se do të organizohet aksion  për dhurim vullnetar të gjakut ku grupet e synuara janë  të punësuarit në Kumunë dhe Ndërmarrjet Publike. Ky asion do të organizohet në bashkpunim me Entin për transfuzionin e gjakut dhe Komunën e Ulqinit.

Pranvera Suliq sekretarja për Administratë dhe Veprimtari Shoqërore u bëri  thirrje të gjithë qytetarëve  ti bashkangjiten këtij akti të thjeshtë personal me vlera të mëdha humane dhe civile. Gjaku është jetik, gjaku nuk mjafton kurrë, u shpreh Suliq per TV Teuta.

  • 1

    Radio